Vanlige spørsmål

På denne siden gir vi deg svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt her, ber vi deg kontakte oss via kontaktinformasjonen på våre nettsider.

Kompositt-vasker

Rengjøre komposittvasker

Komposittvasker, i likhet med alle vasker, bør tørkes av etter bruk for å fjerne flekker. Bruk varmt vann og et flytende oppvaskmiddel for rengjøringen. Skyll deretter overflaten og tørk den med en myk klut. Vann som tørker på overflaten av vasken kan etterlate seg hvite merker, som er spesielt synlige på en svart vask. I gråe vasker er alle mat- og fettflekker mer synlige enn i svarte vasker, så man må være påpasselig med å rengjøre vasken daglig.

pieni-musta-tiskiallas-liten-svart-diskho-Stala-CEG40-50B.jpg

Størknede og vanskelige flekker kan vaskes bort ved å skure vasken grundig med Stalas rengjøringssvamp; følg bruksanvisningen for den såkalte mirakelsvampen. Siden materialet i vasken er hardere enn kjøkkenredskaper av metall, er det mulig at noen metallpartikler kan løsne fra kjøkkenredskaper av metall og etterlate seg ripelignende merker på vasken. Den letteste måten å fjerne disse merkene på er ved å bruke rengjøringssvampen.

Klikk her for å åpne de detaljerte vedlikeholdsinstruksene for komposittvasken

Hva er materialet på komposittvasker?

Stalas komposittvasker fremstilles i et svært slitesterkt materiale, der hovedingrediensen er kvarts. Materialet tåler både slitasje og varme godt.

Kvartskompositt passer fint både i moderne og mer tradisjonelle kjøkken og vaskerom. Velg mellom tre størrelser og to farger.

mattamusta-taso-tiskiallas-Stala-CEG-50B.jpg

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife