En gang fantes det to sterke merker som slo seg sammen for å bli enda sterkere. Sammen tilbyr de enda mer og bedre og så å si over hele verden.

Stala og Aleveus er sterke, uavhengige merker som har valgt å inngå en allianse for å bli enda sterkere sammen. Med synergien mellom våre to unike merker, kan du velge det beste designet for dine behov og stil. Vi ønsker dette nye kapitlet velkommen med spenning når Stala og Alveus går sammen med en felles lidenskap for førsteklasses kvalitet, tiår med erfaring med rustfritt stål og vakkert funksjonelt design.

logot2.png

Hva gjør oss unike

STALA: Skandinavisk presisjon til hverdagens behov – med et eksepsjonelt fokus på detaljer

Vi er utrolig stolte over å lage produkter som er designet og produsert med den største omsorg og oppmerksomhet på detaljer. Vår ledende filosofi er å lage produkter som er vakre, funksjonelle og bærekraftige. Vårt prisbelønte StalaTex™-mønstrede rustfrie stål er et godt eksempel på dette. For første gang i verden får rustfritt stål liv på en helt ny måte. Mer om StalaTex.

ALVEUS: Gjør kjøkkenet ditt unikt og uttrykk deg selv – for alle og enhver, i enhver tenkelig stil

Alveus arv er sterkt preget av Middelhavskulturen og sikrer ikke bare funksjonelle og kvalitetsprodukter, men også vakre designvasker produsert i ulike materialer og mange farger. Et ekstremt stort og variert produktutvalg gir deg full frihet til å uttrykke deg!

Monarch er en unik serie med vakre, fargede produkter i rustfritt stål, som gjør det mulig å lage et virkelig ekstraordinært kjøkken. Les mer om Alveus på engelsk her.

Hva bringer oss  sammen

Sammen gir vi deg de beste valgene for å style hjertet i hjemmet ditt, nemlig kjøkkenet. Med et stort utvalg og fokus på funksjonalitet og design, kan du fritt og enkelt uttrykke ditt autentiske jeg med vår hjelp.

Frihet til å uttrykke deg selv

Mangfold med fokus på funksjonalitet og design

Våre komplementerende produktporteføljer gir et enda bredere utvalg og gir deg frihet til å uttrykke deg. Vi tror på funksjonalitet og inngår ingen kompromisser når det gjelder design.

Det unike med rustfritt stål

Våre innovative teknologier gir liv til rustfritt stål. De enestående, prisbelønte StalaTex-mønstrede overflatene og Monarch fargede alternativer i rustfritt stål tilbyr enestående muligheter.

Individualitet

Med Stala Designer måltilpasning og Alveus’ tilpasningsdyktige produkter er mulighetene nesten uendelige, og alle kan lage et kjøkken som er unikt for hjemmet deres.

Hånd i hånd med naturen

Vi er opptatt av naturen rundt oss og tar ansvar for å bevare den. Vi satser på bærekraftige produkter med økologiske produktlivssykluser. Les mer om Stala og Alveus’ bærekraftsarbeid (på engelsk) – vi jobber på naturens premisser.

Videoopptak av lanseringsarrangementet

Du kan se et videoopptak av den elektroniske lanseringshendelsen her>

 

Stronger together

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife