Red Dot Award: Product Design 2023 – StalaTex

Stala har fått en utmerkelse i Red Dot Award: Product Design 2023 for sine nyeste kolleksjoner av mønstret, rustfritt stål, Trace, formgitt av Gert Wingårdh og Grid, signert Matti Klenell. Den internasjonale juryen gir kun denne ettertraktede kvalitetsutmerkelsen til produkter med enestående design av høy kvalitet.

Green Good Design Award 2021 – StalaTex

Stala ble tildelt en Green GOOD DESIGN-pris i 2021 for StalaTex-overflatene i rustfritt stål. The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies og The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design tildelte StalaTex prisen Green GOOD DESIGN 2021, en av verdens mest anerkjente designpriser.

Good Design Award 2014 – Stala PL-2 Mailbox

The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies og The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design tildelte Stalas PL-2 Mailboxes en GOOD DESIGN®-pris i 2014. Denne designprisen er en av verdens mest anerkjente.

Design fra Finland – Stala

Design from Finland-merket viser opprinnelsen til unik finsk design og vektlegger viktigheten av immaterielt arbeid for Finlands fremgang og sysselsetting. Merket viser at produktet eller tjenesten er laget i Finland og at bedriften har investert i design.

Nøkkelflaggsymbolet – Stala Seven

The Association for Finnish Work tildelte Lahti-foretaket Stalas benkeplater og sprutbeskyttelse i serien Seven Nøkkelflagg-symbolet, som en anerkjennelse av produkter laget i Finland. Denne produktserien består av spesiallagde benkeplater og sprutbeskyttelsesplater laget av rustfritt stål.

Stalas designfilosofi

Designfilosofien som driver oss er skjønnheten til sømløs funksjonalitet: vi kombinerer brukerfokusert design, enkelthet og det særpregede Stala-varemerket i produkter som preges av den presisjonen vi er blitt så kjent for.

Presisjon er mye mer enn teknisk kvalitet. Det er å oppfylle reelle behov på en riktig og ansvarsfull måte, å skape kvalitetsopplevelser ved bruk av funksjonell design.

Dimensjoner i Stalas designfilosofi

Brukerfokus

Designansvaret vårt er å skape bærekraftige, nyttige, trygge og funksjonelle produkter som virkelig blir en del av livet vårt. Det er derfor vi er til.

Enkelhet

Vi tror på vakker, ren funksjonalitet, i den skandinaviske designtradisjonen. Vi tror på komfort, praktisk plassutnyttelse og enkle, rene linjer.

Merkevare

Vi prøver å være oss selv, og ingen andre. Vi lover konsistens og kvalitet. Vi verdsetter ekthet, både når det gjelder utseendet til og verdene bak produktene våre.

Presisjon

For oss er presisjon mye mer enn teknisk kvalitet. Det er å oppfylle reelle behov på en riktig og ansvarsfull måte, å skape brukeropplevelser ved bruk av funksjonell design. Vi legger stor vekst på selv de minste detaljene – vi tror at dette bidrar til å gjøre produktene våre mer funksjonelle, nyttigere og mer bærekraftige. Gjennom teknologisk utvikling streber vi etter å skape innovative, moderne løsninger for produktene våre. For oss er skandinavisk presisjon både en lidenskap og et løfte.

Bærekraftig design

Hva det betyr hos Stala

Sikkerhet

Hos Stala tar vi sikkerhet på alvor. Vi gjør vårt beste for å påse at produktene våre er trygge i hele levetiden.

Effektivitet

Effektivitet i produksjonen og bruken av materialer er meget viktige elementer i alle Stalas design. Vi forbedrer stadig produksjonen vår for å bruke mindre ressurser på hvert enkelt stadium i produktenes livssyklus. Stalas spesialitet, rustfritt stål, er et holdbart materiale som kan resirkuleres i det uendelige når et produkt har nådd slutten på sin levetid.

Verdi

Den beste formen for bærekraft er å avstå fra alt som ikke trengs. For å kunne forstå hva som er verdifullt og hva som ikke er det, må vi kjenne de som bruker produktene våre. Stala skaper verdier gjennom gjennomtenkte, langvarige og funksjonelle løsninger.

Stalas design-DNA

Vårt design-DNA gir retningslinjer for hele selskapet. Brukerfokus og designtenkning er de to trådene i dobbelheliksen i Stalas DNA.

Designspråket vårt består prinsipielt i å lage en løsning med de enklest mulige formene og å fjerne alt som er overflødig.

Grunnlaget for dette er de følgende tre designprinsippene:

Holdbarhet

Produktene våre er ikke bare fysisk solide, de er også visuelt holdbare. Vi har mønstre som forhindrer riper og former og materialer som takler alle hverdagens utfordringer med verdighet.

Selvbevissthet

Rustfritt stål er et uttrykkssterkt og fascinerende materiale, og designspråket vårt bruker det på en selvbevisst måte, med sterke, rette linjer.

 

Renhet

Vår rene, enkle stil følger tradisjonen til skandinavisk minimalisme, en stil som fremmer enkel komfort og fjerner alt det som ikke trengs.

Stalas designarv

 Historien vår er preget av stadig utvikling, for å oppfylle kundenes endrede behov og designe produkter som varer.

Altaat_heritage.png

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife