Stala BIM-objekter för arkitekter og planleggere

GDL-objekter

Stalas vasker, oppvaskbenker, veggplater og postkasser blandet Alveus vasker foreligger som GDL-objekter. Ved hjelp av vårt brukervennlige Stala-objektbibliotek, kan du planlegge både standardprodukter og måltilpassede produkter i ulike typer miljøer.

GDL-objektene er fult kompatible med ArchiCad og kan åpnes i ArchiCad-versjon 16 eller nyere.

Ny i 2024: Stala*ONE vasker!

Last ned GDL-objekter 2024 >

Revit-objekter

Stala benkeplater og skillevegger, blander alle Stala og Alveus vasker blir publisert som Revit-objekter. Revit-objektene kan åpnes med Revit-version 2015 eller nyere.

Objektbiblioteket kan lastes ned via tjenesten ProdLib, som er ment for planleggere. 

Ny i 2024: Stala*ONE vasker!

Tjenesten ProdLib >

Tekniske data og plangrunnlag

Dokumenter og sertifikater

CE-merket på et produkt innebærer at produsenten garanterer at produktet oppfyller kravene i de gjeldende EU-direktivene, og at produktet har gjennomgått alle eventuelle kontroller som kreves.

Alle Stala-vasker er CE-merket. Produktene er testet og godkjent i henhold til kravene som stilles i standarden EN 13310:2015. Overensstemmelsen gjengis i produktets DoP, som du finner under fanen Installasjon og brukerhåndbok for hvert enkelt produkt.

Av de internasjonale ISO-standardene bruker Stala-standardene ISO 9001: 2015 og ISO 14001: 2015.

Svanemerket gis ikke til enkeltprodukter, men hele bygninger kan svanemerkes dersom visse kriterier er oppfylt. Stalas produkter er oppført i Nordens offisielle miljømerkedatabase over byggeprodukter. De kan dermed brukes i svanemerkede bygg.

SundaHus og Byggvarubedömningen er sertifikater som brukes spesifikt i Sverige. Formålet med disse er å gjøre produktene mer miljøvennlige og øke produsentenes miljøansvar. Du finner godkjennelsene på de individuelle produktsidene på hjemmesiden.

Tekniske spesifikasjoner og installasjonsveiledninger

I Technical Data Sheet (TDS) oppgis målene for hvert produkt i detalj. I samme fil finner du også åpningsmålene for overliggende montering. Filene, som er i PDF-format, finnes på hvert produkts produktside under fanen Installasjon og bruksinstruksjoner.

På samme sted finner du også installasjons- og vedlikeholdsinstrukser samt åpningsmål for benkeprodusenter og innredningsmontører.

Alle filer kan lastes ned fritt uten pålogging.

Rustfritt stål

Rustfritt stål er et økologisk materiale

Rustfritt stål er et økologisk og holdbart valg til kjøkkenet. Når vi produserer oppvaskbenker, bruker vi resirkulert stål fra Outokumpu med en gjenvinningsgrad på over 90 %. En rustfri vask eller oppvaskbenk som har nådd endt levetid, regnes ikke som avfall, da den kan gjenvinnes og brukes på nytt. Når du velger et produkt med lang levetid, gjør du miljøet en tjeneste!

Våre rustfrie benkeplater kan tilpasses dine mål

Vi fremstiller spesielt tilmålte benkeplater i rustfritt stål med korte leveringstider. Bestilling etter mål er standard hos oss – også prismessig. En benkeplate som fremstilles etter kundens egne mål, sparer oss for tid og kostnader ved monteringen, siden mindre deler og hull til kranen ikke må skjæres til på stedet. En stor fordel for bestilleren og montørene!

Rustfritt stål er hygienisk

Rustfritt stål er et hygienisk materiale. Det trekker ikke til seg smuss og er lett å holde rent. Rustfritt stål passer i ulike typer miljøer der hygiene og enkelt vedlikehold er viktige kriterier.

Rustfrie benkeplater passer på ulike steder

Kjøkkenet, vaskerommet, garasjen eller bøttekottet. Alle krever en trygg løsning med tanke på vann. En benkeplate i rustfritt stål er en slik løsning. Stor eller liten, det spiller ingen rolle – vi lager platen akkurat slik du vil ha den.

Design from Finland

Hjørnesteinene i Stalas virksomhet er design, funksjonalitet og kvalitet. Siden 1972 har vi fokusert på ypperlig design i alt vi gjør. For oss handler ikke dette bare om hvordan produktet ser ut, men også om at kvaliteten skal være høy og at hele livssyklusen skal være så funksjonell og effektiv som mulig. Slik skapes produkter som tåler tidens tann og som brukeren får glede av hver gang de brukes. Oppvaskbenken representerer hverdagsdesign på sitt beste.

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife