G2B fra Stala

From Good to Better er Stalas initiativ for å produsere produkter av beste kvalitet på en mer ansvarlig måte, å drive en lønnsom og formålsdreven virksomhet og å ta vare på mennesker og deres velvære.

G2B er Stalas plattform for endring. Det er en uendelig reise på veien mot ekte forbedringer. Bra er ikke godt nok. Prøv alltid å gjøre det bedre.

Good-to-Better_550x450px.jpg

Utviklet og produsert av lykkelige mennesker

Et engasjert og dyktig personale er den viktigste enkeltfaktoren i virksomheten vår. Vi behandler hverandre likeverdig og snakker direkte om tingene i samsvar med våre verdier. Vi forplikter oss til å sørge for sikkerhet og ergonomi på arbeidsplassen.

Fremstilt av bedre råmaterialer ved bruk av grønn energi og ved å redusere skadelige innholdsstoffer

Målet vårt er å være karbonnøytrale i 2035. I tillegg har vi forpliktet oss til å redusere avfallsmengden på fabrikken med 10 % i året og resirkulere alt avfallet i 2030. Det samme ærgjerrige målet på 10 % reduksjon gjelder også forbruket av vann og energi. Det rustfrie stålet vi bruker er på sitt beste nesten 90 prosent resirkulert.

Good-to-Better_550x450px2.jpg
Good-to-Better_550x450px3.jpg

Bidrar til en positiv endring i verden med innovasjon og god design som fører til bærekraftig vekst

De etiske prinsippene er hjørnesteinen for virksomheten vår. Alle våre ansatte og hele vår leveringskjede er forpliktet til å følge disse. Ved hjelp av funksjonelle prosesser sikrer vi oss en lønnsom virksomhet, og dette gjør at vi kan investere i utvikling av virksomheten mot en bærekraftig fremtid både økologisk og bedriftsøkonomisk.

From good to better er Stalas plattform for endring. Det er en evig reise på veien mot ekte forbedringer.

 

 

Inspirerende historier bak Stalas G2B

Stalas reise til en mer bærekraftig fremtid

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife