STALA*ONE – de første 100 % klimareduserte vaskene av rustfritt stål

Den nye produktserien STALA ONE redefinerer bærekraften til funksjonelle vasker. Denne serien moderne vasker kombinerer elegant, strømlinjet design med bærekraft og brukervennlighet. Dette er innovasjon på et helt nytt nivå.

Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_550x450px.jpg

Elegant, strømlinjet design

STALA ONE representerer selve essensen av skandinavisk design. Her kombineres funksjonalitet med prinsippene i nordisk minimalisme og praktisk montering på en perfekt måte.

Hver enkelt detalj på STALA ONE gjenspeiler vårt engasjement for tidløs skjønnhet og brukervennlig design. De rene linjene, holdbare materialene og innovative funksjonene gjør at disse vaskene passer perfekt på både moderne og tradisjonelle kjøkken.

Vår vektlegging på elegant, strømlinjet design er det som gjør STALA ONE unik. Dette er mer enn en vask: det er et uttrykk for både stil og effektivitet.

Moderne funksjonalitet

Stala skaper moderne funksjonalitet med sine unike innovasjoner og skandinavisk design.

Våre dynamiske mønstre gir vaskens arbeidsområde nytt liv. De definerer det funksjonelle området og gjør riper mindre synlige. Mønsteret på arbeidsflaten skapes med Stalas prisvinnende laserteknologi.

Kurvventilen representerer praktisk ytelse i sin reneste form.

Stala-ONE-stainless-steel-sink_01.jpg
Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks__02_550x450px2.jpg

Bærekraft

Vår innsats for miljøet i produksjonen har gitt store resultater med vidtrekkende fordeler:

70 % redusert energiforbruk i vaskesyklusen*

75 % redusert vannforbruk*

25 % mindre rustfritt stål i hovedkomponenten*

100 % plastfri og resirkulerbar emballasje

100 % fornybar vindenergi

*sammenlignet med Stala referanseprodukt

De første 100 % klimareduserte rustfrie stålvaskene og tilbehøret


Vårt engasjement for klimareisen

Det ser kanskje ut som et vanlig produkt, men i STALA ONE er det lagt ned et stort arbeid for å redusere miljøpåvirkningen. 

Når du velger dette produktet, bidrar du til å gjøre en reell klimaforskjell.

Stala har oppnådd South Pole Funding Climate Action-merket for ONE produktfamilien med kjøkkenvasker i rustfritt stål. Vi samarbeidet med det globale klimaselskapet South Pole for å validere våre klimagassutslipp, sette reduksjonsmål og finansiere klimatiltak, proporsjonalt med karbonfotavtrykket til vår ONE produktfamilie. Oppdag mer om ONE's klimareise >

Produksjon av vasker av rustfritt stål

Det er utført karbonavtrykk-screening av GHG*-utslipp i hele produktsyklusen i henhold til GHG Protocol Product Life Cycle Accounting and Reporting-standarden.

*GHG - drivhusgass

Reduksjon av GHG-utslipp

Vi har iverksatt tiltak for å redusere GHG-utslipp. I tillegg har Stala forpliktet seg til å utarbeide en mål- og reduksjonsplan for å redusere de utslippene vi kan, med våre evner og muligheter.

Finansiering av klimatiltak for egne GHG-utslipp

100 % av alle materialutslippkilder kompenseres ved å kjøpe klimakreditter for å beskytte Amazonas, det største naturlige karbonsluket.

Resultatet av klimatiltak

Stala har fått South Poles Funding Climate Action-merkingen for produktserien ONE i rustfritt stål.

Det må utføres en årlig gjennomgang for å fornye denne miljømerkingen.

Detaljene bak revolusjonen

Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px.jpg

Design som skiller seg ut

Den spesielle designen er det som gir STALA ONE dens unike personlighet. Den like plasseringen av begge kummene bidrar til produktets raffinerte utseende.

Det moderne, funksjonelle arbeidsområdet har en perfekt størrelse – verken for stort eller for lite. Arbeidsområdet av rustfritt stål er en viktig del av kjøkkenets funksjonalitet.

Med sin særegne design er STALA ONE en både harmonisk og funksjonell løsning for kjøkkenet ditt.

Maksimal utnytting av plassen med moderne detaljer

Kummene til STALA ONE er utformet for å utnytte plassen optimalt, slik at kjøkkenet ditt blir enda mer funksjonelt. Den elegante, gjennomtenkte designen gjenspeiles i kranens symmetriske plassering, noe som også skaper en behagelig visuell harmoni.

Kurvventilen vår fått en ny design som både gjør den mer praktisk og gir kummens utseende det lille ekstra. Det er fokus på både form og funksjon som gjør at STALA ONE skiller seg ut.

Stala-ONE-stainless-steel-sink_02.jpg
Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px2.jpg

Brukervennlighet

Brukervennlighet er det viktigste i funksjonell design. STALA ONE er utviklet for å skape et moderne, funksjonelt arbeidsområde som gjøres enda mer attraktivt av det dynamiske lasermønsteret.

Randens form har også fått ny design, den er blitt dypere, noe som gir et helt nytt nivå av brukervennlighet. Dette holder ikke bare vannet unna benkeplaten, men gjør også undermontering enkelt.

STALA ONE setter dine behov i hverdagen først. Vårt fokus på brukervennlig design sørger for at alle aspekter ved kummen gjør den daglige kjøkkenopplevelsen bedre.

La oss nå se litt nærmere på de funksjonene som gjør STALA ONE til en ekte nyvinning i kjøkkenvaskenes verden.

Enkel montering

Effektivitet og brukervennlig montering har vært grunnleggende prinsipper i utviklingen av STALA ONE-produktserien.

Monteringsmetoden StalaHybrid innebærer en banebrytende, brukervennlig tilnærming til innfelt montering, undermontering eller planliming, noe som reduserer monteringstiden med ca. 40 % sammenlignet med tradisjonelle metoder.

Denne innovative metoden fjerner behovet for tilkjæring av kjøkkenskap, noe som fører til reduserte VOC-utslipp, sparer tid og gir en mer ergonomisk montering. Det er søkt om patent for StalaHybrid.

Med STALA ONE kan du stole på at monteringen går raskt, pålitelig og enkelt – uansett hvilken modell du velger.

Stala-ONE-stainless-steel-sink_03.jpg
Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px4.jpg

Bærekraftig tilbehør

STALA ONE-vasker kan leveres med et utvalg innovativt og bærekraftig tilbehør. Vi har brukt utvalgte materialer, med tanke på bærekraft, demontering og resirkulerbarhet. Utvalget inkluderer produkter av materialer som resirkulert papirbasert kompositt, sertifisert eik og komposittmaterialer basert på fornybare kilder.

Vårt engasjement for bærekraft omfatter mer enn vaskene våre, og tilbehøret viser hvor opptatt vi er av ansvarlig design. Dette tilbehøret gjør ikke bare kjøkkenet ditt mer funksjonelt, det passer også perfekt inn i din miljøbevisste livsstil.

Se hele utvalget av bærekraftig tilbehør for å finne de perfekte tilleggsproduktene til din Stala ONE-vask. >

Sjekk ut flere av Stalas innovasjoner

Den patenterte StalaFix-monteringsmetoden

StalaFix er en patentert monteringsmetode som er spesielt utviklet for produsenter av arbeidsflater og har flere innovative funksjoner:

100 % mindre aluminium

100 % monomateriale i vasker av rustfritt stål

90 % mindre lim

60 % raskere montering sammenlignet med tradisjonelle

Stala-ONE-climate-neutral-stainless-steel-sinks_03_550x450px2.jpg

Stala ONE

Ingen søkeresultater

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife