Kummenes konge: Stala Ultra gjør livet enklere for barnefamilier

Det nybygde, store sorte huset med sidebygninger er et imponerende syn. I dette hjemmet til en familie på fire er tingene planlagt ned til minste detalj, og med tanke på funksjonalitet – og det gjelder også for kjøkkenet.

STALA_Ultra-70_sink_800px_01.jpgPå kjøkkenet har man fokusert på funksjonell design for å gjøre alle hverdagens oppgaver enklere, uten å inngå kompromisser når det gjelder utseendet.

Moren i huset, Noora, forklarer hva som fikk familien til å velge en Stala Ultra-70 stålvask til kjøkkenet:

”Vi valgte vasken Stala Ultra til det nye kjøkkenet vårt, for det vi var ute etter, var en stor vask med plass til all oppvasken i en barnefamilie. En vask i stål var et klart valg, for den er hygienisk og lett å holde ren. Og stål som materiale varer jo nesten evig.”

STALA_Ultra-70_sink_800px_02.jpgStål er et materiale som varer og kan resirkuleres uendelig. En stålvask er hygienisk og enkel å holde ren.


”Dessuten ville vi ha vasken undermontert i kjøkkenbenken. Ultra-vasken har ingen overflødige hull eller ujevnheter, så den er veldig lett å holde ren. Dessuten er den flott å se på.”, legger Noora til.

STALA_Ultra-70_sink_800px_04.jpgVaskene i Ultra-kolleksjonen er enklere å vedlikeholde, hygieniske og meget funksjonelle. Ultra har en spesiell integrert kurvventil som gir en sømløs overgang mellom vask og ventil og muliggjør hygiene på et helt nytt nivå. 


Noora forteller at familien etter noen måneders bruk er meget fornøyde med valget. Vi er glade for å høre at Ultra-vasken har levd opp til forventningene til daglig bruk i en barnefamilie. Vi ønsker Noora og resten av familien mange gode stunder på deres nye kjøkken!

STALA_Ultra-70_sink_800px_03.jpgUltra-vasker er perfeksjonert ned til minste detalj. Den sømløse designen er både attraktiv og mer hygienisk.

 

Les mer:

> Stala Ultra vasker

> Nå vaskkolleksjonen Ultra fra Stala – de absolutte elitevaskene

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife