Nå vaskkolleksjonen Ultra fra Stala – de absolutte elitevaskene

Stala presenterer stolt den nye vaskkolleksjonen Stala*Ultra, som representerer overlegen kvalitet helt til minste detalj. Ultra-vaskfamilien er vaskenes absolutte elite – en premievask til deg som kun vil ha det beste. Vaskfamilien representerer ultramoderne og minimalistisk gjennomført design, som passer godt til alle kjøkkenstiler. I disse modellene er det lagt vekt på enkelt vedlikehold, god hygiene og brukervennlighet.

Ultra-70_03_800px.jpg

Ultra-vaskene passer best som undermontert i stein-, kompositt- eller keramiske kjøkkenbenker, men de er gjennomført slik at de også kan nedfelles eller planlimes.

Ultra-vaskene har en perfekt gjennomføring helt til minste detalj. Det integrerte overløpet og kurvventilen gir en eleganse, funksjonalitet og hygiene man ikke har sett maken til. Den sømfrie designen tåler kritiske blikk og gjør god hygiene til en del av hverdagen.

Kolleksjonen består av sju vaskmodeller og alternativer i forskjellige størrelser med 1, 1,5 eller 2 kummer. Velg din egne favoritt!

Ultra-34-34_01_800px.jpg

Den smale og lave veggen mellom kummene er et ultramoderne blikkfang

ULTRA-34-20-LD_03_800px.jpg

Den ultramoderne smale og lave veggen mellom kummene gir vasken med 1,5 og 2 kummer et flott utseende og gjør den lett å holde ren, for den øvre delen av vasken er i sammenhengende rustfritt stål. Ved hjelp av skilleveggen får man to kummer av én vask. Dette gjør det lettere å vaske opp og skille kopper og kar fra hverandre. Dessuten er skilleveggen ekstra smal, noe som gir bedre plass i selve kummene. Holdbart rustfritt stål er hygienisk og nå også ekstra lett å holde rent.

Ultra-34-20_01_800px.jpg

Den integrerte kurvventilen tar hygienen opp på et helt nytt plan

Som spesialnyhet har Ultra også en integrert kurvventil. Dette gjør kurvventilen helt sømfri, slik at den hever hygienen opp på et helt nytt plan. Vasken har ingen skjøter som det kan samle seg smuss i. Den sømfrie gjennomføringen gjør det naturligvis også enklere å gjøre vasken ren. Designbeskyttelsen du ser på bildet følger med produktet.

ULTRA-34-20-LD_design cover.jpg

Integrert overløp – premieklasse til minste detalj

Den førsteklasses og moderne designen fullføres av et integrert overløp, som gjør det enklere og sikrere å gjøre vasken ren. Topp kvalitet til minste detalj.

ULTRA_Overflow_800px.jpg

Nå nytt ekstrautstyr fra Stala

Nå får du også de nye dørslagene Wash-1 og Wash-2 i rustfritt stål fra Stala, som passer til alle Ultra-vaskene. Dørslagene Wash-1 og Wash-2 er laget av rustfritt stål, og sammen danner de et sett som kan brukes sammen eller hver for seg. I det største Wash-1-dørslaget kan du for eksempel vaske, skylle og renne av grønnsaker. Det mindre Wash-2-dørslaget kan du for eksempel bruke til å sette skitne kopper og kar i. Dørslagene taler Stalas samme skandinaviske designspråk og passer derfor godt til å bruke sammen. Dørslagene kan også stables oppå hverandre, slik at de tar mindre plass. Materialet i begge dørslagene er rustfritt stål med moderne mønster.

Ultra-70_02_800px.jpg

Les mer:

> Ultra-vaskene

> Wash-1-dørslaget, rustfritt stål

> Wash-2 dørslaget, rustfritt stål

 

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife