Stala lanserer forbedret StalaVerse

Kjent for sine innovative løsninger for kjøkkenet, kunngjør Stala stolt den nyeste oppgraderingen av sitt internasjonalt anerkjente virtuelle virkelighetsplattform, StalaVerse. Denne immersive opplevelsen har nå integrert den banebrytende Stala ONE vaskesamlingen, og markerer starten på verdens første 100% klimareduksjonsfamilie av rustfritt stål.

Stalaverse_01.png

Stala ONE-serien etablerer en ny standard for miljømessig bærekraft i funksjonelle boarealer. Denne moderne vaskesamlingen kombinerer elegant design sømløst med holdbarhet og brukerfokuserte funksjoner, og innleder en ny æra av innovasjon.

Innenfor StalaVerse-plattformen kan brukere utforske Stala ONE-samlingen, visualisere hvordan hver vask ser ut både i undermontering og innfelt montering. Denne interaktive funksjonen viser seg uvurderlig i salgssituasjoner, gir brukere muligheten til å ta informerte beslutninger og velge sin foretrukne vask direkte fra Stala ONE-serien.

Stalaverse_02.png

StalaVerse, Stalas innovative virtuelle virkelighetsmiljø, gir brukerne en engasjerende utforskning av ulike produktkategorier innen ulike kjøkkensettinger. Den visuelle konfiguratoren viser hvordan ulike Stala ONE-vasker eller StalaTex-mønstre komplementerer kjøkkenestetikken.

Det er verdt å merke seg at StalaVerse har fått internasjonal anerkjennelse og vant den prestisjetunge Creative Communications Award i 2023, som vitner om dets fremragende kreativ kommunikasjon og banebrytende virtuelle opplevelser.

Stalaverse_03.png

For de som søker en revolusjon innen kjøkkendesign og bærekraft, er den forbedrede StalaVerse med Stala ONE-vaskesamlingen et must-utforskingsmål. Ta steget inn i fremtiden for kjøkkeninnovasjon med Stala og omdefiner din kjøkkenopplevelse.

Opplev den prisbelønte StalaVerse virtuelle virkeligheten på stalaverse.com.

Mer informasjon:

Anne Kanervo, markeds- og kommunikasjonssjef, Stala Oy

tel. +358 40 652 6165

e-post: anne.kanervo@stala.com

Om Stala:

Stala Oy er et finsk designfirma som spesialiserer seg på design, produksjon og markedsføring av innovative løsninger for funksjonelle hjemmeområder. Vår kjernekompetanse ligger i å kombinere rustfritt stål, skandinavisk design og praktisk bruk. Våre handlinger gjenspeiler våre kjerneverdier om å være sosiale, inspirerte, ærlige og innovative. De mønstrede StalaTex™ rustfrie ståloverflatene har fått anerkjennelse med prestisjetunge priser som Green GOOD DESIGN Award, Red Dot Award: Product Design og Creative Communication Award. Siden september 2020 har Stala vært en del av Kovinoplastika Lož Group. Besøk www.stala.no for mer informasjon.

> Les mer om ONE-vaskeserien

 

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife