Lagom

Moderne kvalitetsvasker til kjøkken og vaskerom


Lagom er helt passe og ganske enkelt best. Lagom er en mangesidig serie med vasker av høyeste kvalitet og inneholder modeller som passer til alle størrelser av oppvaskbenkeskap. Lagom har en tidsriktig og naturlig design som passer til alle kjøkkenstiler. Vaskene er utformet for å være så romslige og enkle å rengjøre som mulig.


Finn din favoritt blant 13 ulike modeller


Lagom-sortimentet består av 13 ulike modeller. Modellene med enkeltvask er svært romslige og har plass til å vaske opp store matlagingsredskaper uten problemer. Hemmeligheten bak modellene med dobbeltvask ligger i den moderne og tynne mellomveggen, som sparer plass i oppvaskbenkeskapet. Lagom er en brukervennlig kjøkkenvask som passer til skapstørrelser fra 40 cm og helt opp til 80 cm eller mer.


MONOedge for alle typer monteringer


Monoedge er en kvalitetsløsning som gjør installasjon av vaskene i Lagom-serien enkel, enten den monteres nedfelt, plan- eller underlimt eller undermontert. Vi anbefaler i første omgang vasker med blanderområde til benkeplater av tre eller laminat. En stødig, utstikkende sprutbeskyttelse rundt blanderen beskytter benkeplaten mot vannsprut og gir en utmerket støtte for kranen. Til benkeplater av stein passer vasker uten blanderområde best, da blanderhullet helst bør være i selve benkeplaten. Installasjonsalternativene er mange, men den mest populære er underliming.


En ny serie av kjøkkenvasker som har passe mengde av alt, og ikke for mye av noe.

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife