Stala vinner Creative Communication Award 2023 for innovativa StalaTex-lanseringen

Stala har blitt hedret med Creative Communication Award 2023 for sin eksepsjonelle bruk av innovative teknologier og online opplevelser under lanseringen av StalaTex. Den prestisjefylte anerkjennelsen ble tildelt i to kategorier, inkludert Online Opplevelser, Online Medier, og Reklame - Innovative Teknologier (VR og andre).

C2A_news_800x400px.jpg

Creative Communication Award feirer de mest fremragende kampanjene, kreative løsningene og ideene innen kommunikasjonsdesign, reklame og digitale medier. I år utmerket Stala seg blant mengden, og C2A-vinnerne ble valgt av en fremstående internasjonal jury som fremhevet deres eksepsjonelle talent.

Dette markerer den andre gangen i 2023 at StalaTex har fått anerkjennelse. Den første var Red Dot Award: Product Design 2023, en ettertraktet kvalitetsstempel for produkter med enestående høykvalitetsdesign.

StalaTex Lanseringen

I 2022 lanserte Stala to mønstrede rustfrie stålsamlinger - Trace av Gert Wingårdh og Grid av Matti Klenell. Lanseringen ble preget av en banebrytende innovasjon: skapelsen av en helt ny virtuell virkelighetsopplevelse, StalaVerse, som til slutt ble integrert med virkeligheten. Denne innovasjonen har nå tjent Stala anerkjennelse med Creative Communication Award. Den internasjonale juryen anerkjente også de online opplevelsene som ble tilbudt under StalaTex-lanseringen.

Denne prisbelønte lanseringen var resultatet av samarbeid med flere partnere. Virtuell virkelighet ble utviklet i samarbeid med det finske høyteknologiske selskapet Movya Oy. Det kreative konseptet ble utformet sammen med det svenske arkitektfirmaet Wingårdhs, og den kreative konsultasjonen ble utført av Matti Klenell, en anerkjent svensk designer.

Feiring av det beste innen kreativ kommunikasjon

I 2023 ble bidrag vurdert i 18 konkurranskategorier og 90 underkategorier av en jury bestående av 43 medlemmer. Juryen bestod av fagpersoner innen kreativ bransje, som kunst- og kreativ direktører, kuratorer, forleggere og andre innflytelsesrike personer innen feltet.

Pasi Härkönen, administrerende direktør for Stala, uttrykte stolthet over selskapets prestasjon. "Dette er første gang Stala har mottatt kommunikasjonspriser, og å motta en slik bemerkelsesverdig anerkjennelse er veldig spesiell for oss. Jeg er så stolt av vårt team som gjorde dette mulig. Prestasjonen skiller merket vårt, validerer vår lidenskapelige og harde arbeid, og fungerer som en tredjepartsbekreftelse for vår virksomhet. Jeg er trygg på at det vil øke vår internasjonale synlighet og generere interesse for vår kreative design."

StalaTex: Revolusjonerende rustfritt stål

StalaTex er en skarpteknologi som omdefinerer bruken av rustfritt stål. Den legger til et snev av mykhet til stålet og skaper en lasermønstret rustfri stålsamling designet for å vare livet ut. StalaTex-mønstrene forblir motstandsdyktige selv under intens bruk og reduserer synligheten av riper og smuss på overflatene. Denne prisbelønte produktet er anerkjent for sin bærekraftighet og innovative tilnærming til mønstring av rustfritt stål.

Video: Online lanseringsarrangement fra virtuell virkelighet

Ytterligere informasjon

Pasi Härkönen, administrerende direktør, Stala Oy, tlf. +358 40 093 4119, pasi.harkonen@stala.com

Anne Kanervo, markeds- og kommunikasjonssjef, Stala Oy, tlf. +358 40 652 6165, anne.kanervo@stala.com

Om Stala

Stala Oy er et finsk designfirma som designer, produserer og markedsfører innovative løsninger for funksjonelle hjemområder. Vår kjernekompetanse er å kombinere rustfritt stål, skandinavisk design og praktiskhet. På vår fabrikk i Lahti produserer vi produkter som har nøkkelflagget og Design for Finland-merkene. De mønstrede StalaTex™ rustfrie ståloverflatene har blitt tildelt den internasjonalt anerkjente Green GOOD DESIGN Award, Red Dot Award: Product Design og Creative Communication Award. Fra september 2020 har Stala vært en del av Kovinoplastika Lož Group. www.stala.no

Om Creative Communication Award (C2A)

Creative Communication Award sin misjon er å fremme kreativitet, kvalitet og enestående ideer innen kommunikasjonsdesign, reklame og digital media.

C2A er et internasjonalt utmerkelsesprogram og markedsføringsplattform for kommunikasjonsdesignere, byråer, grafiske designere, frilansere, designere av digitale medier og det verdensomspennende kreative samfunnet. De mest utmerkede kampanjene, kreative løsningene og ideene velges ut og tildeles av den anerkjente internasjonale C2A-juryen.

C2A er skapt av Farmani Group som en søsterinitiativ til IDA International Design Awards. www.c2award.com

 

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife