Stala ONE kolleksjon utvides

Stala ONE serie vokser nå med fire nye modeller. Disse tilleggene omfatter ulike størrelser av enkle kummer, og kompletterer den eksisterende produktlinjen.

Stala ONE står som den første 100% klimaredukserte rustfrie stålvaskeserien. Denne moderne  stål vask familien kombinerer elegant design, holdbarhet og brukerfokus sømløst.

Ved å gjenspeile essensen av skandinavisk design, fusjonerer Stala ONE funksjonalitet sømløst med nordisk minimalisme og installasjonsmetoder. Det holdbare og stilfulle materialet, sammen med innovative funksjoner, gjør den egnet for både moderne og tradisjonelle kjøkken.

Med introduksjonen av fire nye modeller består nå Stala ONE-serien av 20 forskjellige rustfrie stål vasker. Tilgjengelig i ulike størrelser, med enkle, 1,5 og doble kummer, med eller uten arbeidsområder. Stala ONE-produkter produseres på Stalas fabrikk i Lahti, Finland. Servantene har et unikt dynamisk mønster på arbeidsområdet, skapt ved hjelp av Stalas prisbelønte laserteknologi. Servantene er optimalt dimensjonert, og Flow silen forbedrer både praktisk bruk og gir servanten et tiltalende utseende.

De nye modellene fortsetter Stala ONEs miljøvennlige reise

I samarbeid med det globale klimaselskapet South Pole, verifiserer vi våre utslipp av klimagasser, setter reduksjonsmål og finansierer klimatiltak i tråd med karbonfotavtrykket til vårt ONE-produktsortiment. Disse nye modellene følger den samme bærekraftsstien som andre Stala ONE-servanter.

"Det er viktig for oss å bidra til å bygge en bærekraftig fremtid," sier Stala CEO Pasi Härkönen. "Derfor forplikter vi oss til kontinuerlig forbedring og reduksjon av utslipp over tid. Som bevis på dette, bærer vi stolt South Pole Funding Climate Action-merket på Stala ONE-servanter."

Brukerfokusert design

Brukerfokus er kjernen i funksjonell design. "I designet av alle våre produkter vektlegger vi våre kunders behov og praktisk bruk," sier Stalas kategorisjef Jari Peltonen. "Dette sikrer at hver detalj på servanten forbedrer den daglige kjøkkenopplevelsen."

Høyoppløselige bilder er tilgjengelige her.

Utforsk STALA ONE-produkter her.

For mer informasjon:

Pasi Härkönen, CEO, Stala Oy
E-post: pasi.harkonen@stala.com
Telefon: +358 40 0934 119

Anne Kanervo, Markeds- og kommunikasjonssjef, Stala Oy
E-post: anne.kanervo@stala.com
Telefon: +358 40 652 6165

Om Stala

Stala Oy er et finsk designfirma som skaper, produserer og markedsfører innovative løsninger for funksjonelle hjemmeområder. Vår kjernekompetanse ligger i å kombinere rustfritt stål, skandinavisk design og funksjonalitet. På fabrikken vår i Lahti produserer vi produkter merket med Key Flag og Design from Finland. De mønstrede, rustfrie StalaTex™-flatene har blitt belønnet med internasjonalt anerkjente priser som Green GOOD DESIGN 2021, Red Dot: Product Design 2023 og Creative Communication Award 2023. Siden september 2020 har Stala vært en del av Kovinoplastika Lož Group. www.stala.no

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife