Stala Lanserer Stala ONE - En Klima Redusert Rustfritt Stål Vask Familie

Vi er stolte over å introdusere Stala ONE, en produktfamilie av rustfrie stålvasker som er klima redusert i sin samlede miljøpåvirkning. Denne moderne vaskfamilien kombinerer sømløst elegant design med bærekraft og brukersentrering.

ONE-news-800px.jpg

STALA ONE gjenspeiler essensen av skandinavisk design ved å ubesværet blande funksjonalitet med nordisk minimalisme og installasjonsmetoder. Det holdbare og stilige materialet, sammen med innovative funksjoner, gjør den egnet for både moderne og tradisjonelle kjøkken.

Stala ONE-samlingen inkluderer 16 modeller av rustfrie stålvasker, tilgjengelig i ulike størrelser, 1-, 1,5- og 2-skålsalternativer, med eller uten arbeidsområde. Stala ONE-produkter produseres ved Stala-fabrikken i Lahti, Finland.

ONE-news-800px2.jpg

Vaskens overflate har et unikt dynamisk mønster skapt ved hjelp av Stalas prisbelønte laserteknologi. Den nye dimensjoneringen av ONE vaskfamilien optimaliserer plassutnyttelsen for både vasker og arbeidsområdet, sammen med et nøye raffinert visuelt utseende. Rustfritt stålfinishen er nå matt, noe som gir en perfekt match for andre kjøkkenmøbler og apparater. Den helt nye Flow-sil er forbedrer både praktiskhet og det visuelle utseendet.

Betydelige innsats har blitt gjort i produksjonen av ONE for å redusere miljøpåvirkningen, noe som resulterer i prestasjoner som:

70% mindre energiforbruk under produksjonen*

75% mindre vannforbruk under produksjonen*

25% mindre rustfritt stål i hovedkomponentene*

100% resirkulerbar og plastfri emballasje

100% fornybar vindenergi brukt i produksjonen

*Sammenlignet med Stalas referanseprodukter

 

Stala har blitt tildelt "The South Pole Funding Climate Action Label" for ONE-produktfamilien av rustfrie stålvasker

Vi samarbeider med det globale klimaselskapet South Pole for å validere våre klimagassutslipp, sette reduksjonsmål og finansiere klimatiltak i tråd med karbonavtrykket til ONE-produktfamilien.

ONE_Climate-label_800px.jpg

"Vi er ekstremt stolte av denne prestasjonen," sier Pasi Härkönen, administrerende direktør for Stala. "Med denne merkelappen ønsker vi å vise viktigheten av våre miljøverdier og formidle resultatene av våre anstrengelser. Selv om Stala ONE-vasker kan se ut som vanlige produkter, tar vi betydelige skritt bak kulissene for å redusere deres miljøpåvirkning."

Enkel og rask installasjon

Stala har utviklet en innovativ hybridinstallasjonsmetode for ONE-vasker, som muliggjør enkel og rask innfelt, undermontering eller flush-montering. Denne patenterte og banebrytende metoden eliminerer behovet for å spore skap, reduserer VOC-utslipp, sparer tid og forbedrer den ergonomiske installasjonen.

ONE-news-800px3.jpg

Bærekraftige tilbehør

STALA ONE-vaskene suppleres med et utvalg innovative bærekraftige tilbehør.

"Vi har nøye valgt materialer med bærekraft og gjenvinnbarhet i tankene. Utvalget vårt inkluderer bærekraftig kildede materialer som resirkulert papirbasert kompositt, sertifisert eik og bio-komposittmateriale basert på fornybart tre," sier Jari Peltonen, kategorisjef på Stala.

One_news_800px4.jpg

Brukersentrert design

Brukersentrering er kjerneelementet i funksjonell design. "I produktdesign vektlegger vi våre kunders behov og funksjonalitet. Vår forpliktelse til brukervennlig design sikrer at hver detalj i vasken forbedrer den daglige kjøkkenopplevelsen," fortsetter Peltonen.

Høyoppløselige bilder er tilgjengelige her.

Utforsk STALA ONE-produkter her.

Se lanseringsvideoen på nett på engelsk her.

For mer informasjon:

Pasi Härkönen, administrerende direktør, Stala Oy
E-post: pasi.harkonen@stala.com
Telefon: +358 40 0934 119

Anne Kanervo, markeds- og kommunikasjonssjef, Stala Oy
E-post: anne.kanervo@stala.com
Telefon: +358 40 652 6165

Om Stala

Stala Oy er et finsk designfirma som skaper, produserer og markedsfører innovative løsninger for funksjonelle hjemmeområder. Vår kjernekompetanse ligger i å kombinere rustfritt stål, skandinavisk design og funksjonalitet. På fabrikken vår i Lahti produserer vi produkter merket med Key Flag og Design from Finland. De mønstrede, rustfrie StalaTex™-flatene har blitt belønnet med internasjonalt anerkjente priser som Green GOOD DESIGN 2021, Red Dot: Product Design 2023 og Creative Communication Award 2023. Siden september 2020 har Stala vært en del av Kovinoplastika Lož Group. www.stala.no

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife