Stala lanserer en ny helsvart vaskkolleksjon: Stala Essent

Det finnes kjøkken i mange forskjellige størrelser, og sånn skal det også være. Derfor er det viktig at man ikke må justere kjøkkenplanene etter vasken man velger, men motsatt. Vasken bør velges etter kjøkkenplanene, slik at det blir lett å planlegge kjøkkenet. Den nye Stala Essent-kolleksjonen har alltid en vask som passer til alle kjøkken og kjøkkenskap, uansett størrelse.

Essent_uutinen.jpg

Spesialiteten til Stala Essent-kolleksjonen er vasker i en helsvart gjennomføring. Alle detaljene på de svarte komposittvaskene er også svarte, både overløpet, kurvbunnventilen og silkurven. Vasken har smale kanter som gir en stilig helhet. Helt svarte vasker passerperfekt inn i en moderne kjøkkeninnredning.

Essent_uutinen5.jpg

Stala Essent-kolleksjonen består av tre komposittvasker, som passer til skap på 40, 50 og 60 cm eller større skapstørrelser. Vaskene er laget av svært solid kvartskompositt, hvor 80 % er kvarts. Kvartskompositt tåler slitasje og varme svært godt. Festingen av vasken i kanten foran og bak er svært monteringsvennlig – man trenger ikke å felle inn skapene.

3allasta_800px.jpg

Den moderne og minimalistiske designen kommer bl.a. frem i stramme hjørneradier (R12), smale kanter og glatte overflater med klare linjer. Dette gjør overflatene hygieniske og lette å holde rene.

Essent_uutinen4.jpg

Med Stala Essent-kolleksjonen har man prøvd å gjøre det lettere å velge vask. Muligheten til å få samme kum i forskjellige størrelser til forskjellige skapstørrelser er ikke nok, men kolleksjonen også bare én kantprofil, så de samme vaskene passer både til under- og overmontering – man behøver ikke forskjellige modeller til dette. Essent-vaskene er på sitt beste når de er undermontert i benkeplater i stein, men de fungerer også som overmontert i andre benkematerialer.

Essent_uutinen3.jpg

Man får også rikelig med tilleggsutstyr til modellene. Dørslagene Wash-1 og Wash-2 passer perfekt både til å bruke sammen og sammen med Essent-vaskene. Det sammenrullbare tørkestativet med svarte detaljer er et stilig og praktisk valg til å bruke sammen med Essent-vaskene. Stalas skjærebrett i eik, Set-2, fungerer også utmerket til å bruke oppå eller ved siden av vasken for å få mer benkeplass.

Essent_uutinen2.jpg

Stala Essent-kolleksjonen i et nøtteskall:

- Moderne minimalistisk design
- Passer til nøytrale og moderne kjøkken
- All-Black – en helt svart helhet
- En vask som passer til alle skapstørrelser
- Enkel kjøkkenplanlegging

Les mer:

> Stala Essent kolleksjon

> Stala essent video

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife