Stala lanserer et unikt materiale StalaTex™

Vi presenterer StalaTex™ – et unikt materiale med design av Harri Koskinen


Stala lanserer et unikt materiale, StalaTex™, som løfter arbeidsflatene i kjøkkenet til et helt nytt nivå. StalaTex™ kombinerer det rustfrie stålets uslåelige egenskaper med vakre innredningsmessige strukturer. Et velkjent og trygt materiale viser seg i et nytt og varmere lys, og bidrar til å gi mer liv til kjøkkenet.

Stala-StalaTex-H-Seven-työtaso-köksbänk-worktop-900x600.jpg
Benkeplate H-Seven og oppvaskbenk K-Seven i det nye materialet StalaTex

StalaTex™ er et materiale hvor bruksområdene kun begrenses av fantasien. StalaTex-mønstrene har ulike nyanser, som gjør at utseendet varierer litt avhengig av lyset og materialene rundt. I en benkeplate ser mønsteret for eksempel litt annerledes ut enn i et veggpanel.


En rustfri overflate som skjuler riper

Det rustfrie stålets uslåelige egenskaper, som hygiene, miljøvennlighet og varmebestandighet, kan nå fås i en enda mer attraktiv form. StalaTex-mønstrene skjuler nemlig riper og flekker og gjør dem vanskeligere å se.

Stala-StalaTex-Lehti-tiskipöytä-Löv-diskbänk-Leaf-worktop-900x600.jpg
StalaTex-mønsteret Løv passer til klassiske kjøkkenstiler

StalaTex fås til alle Seven-seriens benkeplater og oppvaskbenker, samt til veggpaneler og dekksider. De unike StalaTex-produktene fremstilles ut fra målbestillinger på fabrikken i den finske byen Lahtis. Det første StalaTex-sortimentet er det designeren Harri Koskinen som står bak. Sortimentet består av åtte mønster, som overføres til overflaten av det rustfrie stålet ved hjelp av moderne og miljøvennlig laserteknologi.

Med Designer kan du enkelt planlegge StalaTex-produktene dine

Samtidig med det nye materialet har også Stalas brukervennlige planleggingsprogram, Stala Designer, gjennomgått en forbedring. Ved hjelp av Designer kan hvem som helst planlegge sin egen benkeplate, oppvaskbenk eller veggpanel. Programmet hjelper deg med å fremstille en målskisse, produktkode og pris på hele prosjektet.

K-Seitsikko_K-Seven_diskbank_steeltop.jpg

For de som søker inspirasjon, er en visualiserer nå lagt til i programmet. Den hjelper deg med å sammenligne hvordan StalaTex-mønstrene ser ut i 3D-visning sammen med skapdører i ulike farger. Selv veggpanelene mellom over- og underskapene kan planlegges ved hjelp av visualisereren.

LES MER:
Les mer og se eksempelbilder >

Moodboards til forskjellige StalaTex-kombinasjoner >

Test den nye versjonen av planleggingsprogrammet Designer >

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife