Stala*Designer er fornyet

Du kan enkelt tegne benkeplater, oppvaskbenker og veggpaneler i Designer

Stala*Designer, det populære og brukervennlige planleggingsprogrammet for benkeplater og oppvaskbenker, er forbedret. Vi har beholdt brukervennligheten, men fylt på med flere funksjoner. Nå kan du legge flere produkter til én og samme plan. Du kan for eksempel legge en oppvaskbenk, en benkeplate uten kjøkkenvask og et veggpanel til i samme plan. Hele pakken får raskt en kode, en tegning og en pris. Stala*Designer fungerer best med Chrome, Firefox og Safari.

F-Seven_F-Seitsikko_StalaTex_Tunturi_Fjall_Hills_Stala_tiskipoyta_diskbank.jpg
Nyhet: StalaTex-mønsteret Fjell på en F-Seven oppvaskbenk


Seven får nye kjøkkenvasker

Produktfamilien Seven har blitt utvidet med to nye vasker. De moderne og romslige K- og M-Seven er enkle å finne under kategorien «Kjøkkenvasker» i Designer. Benkeplaten uten vask er omdøpt til H-Seven (tidligere Steeltop). Selv platetykkelsen er utvidet med et nytt alternativ: 20 mm.

Stala_M-Seitsikko-tiskipoyta_M-Seven_diskbank_worktop_StalaTex-Ruoto-Fiskben-Herring.jpg
M-Seven med StalaTex-mønsteret Fiskebein.

Vi har fjernet nedsenkningen rundt kjøkkenvasken på Seven oppvaskbenker ved én vask, dersom du velger en vask med rett kantprofil. Endringen gjelder modellene C, E, L og M samt de nye vaskene K og M. Seven-benker med to vasker, A- og F-Seven, har fortsatt nedsenking rundt vaskene ved valg av rett kantprofil. Ved valg av opphøyd kantprofil leverer vi alle Seven-benker uten nedsenkning. I det nye tegneprogrammet Stala*Designer, ser du nedsenkningen på bildet som en strek rundt vaskene.

Mønstrete overflater med StalaTex™

Siste nytt er materialet StalaTex™, som er mulig å velge til alle produkter i Stala*Designer. StalaTex™ kombinerer det rustfrie stålets beste egenskaper med stilfulle overflatemønstre. StalaTex™ skjuler riper og fingeravtrykk, samtidig som mønstrene gir stålets overflate et varmere preg.

StalaTex_stainless_steel_back_panel_taustapaneeli_Panel.jpg
Nyhet: Stor kjøkkenvask K-Seven og sprutplate med StalaTex-mønsteret Leirjord

En visualiserer som hjelp til planleggingen

Som en ny funksjon har vi bygd en 3D-visualiserer, som du kan bruke til å se på StalaTex-mønstrene i modellkjøkkenets benkeplater og veggpaneler. Visualisereren gjør det enkelt å se hvordan mønstrene ser ut på ulike overflater, og hvordan de passer sammen med skapdører i ulike farger.

Combo-benkeplatene utgår fra sortimentet

I forbindelse med at Seven-serien fornyes, forsvinner Combo-benkeplatene fra sortimentet. Siste dagen for bestilling av Combo-benkene er 31.03.2019, og siste leveringsdato er 30.06.2019. Du kan lage planer med benkeplaten Combo i det gamle planleggingsprogrammet.

Prøv det nye Designer-tegneprogrammet >

Les mer om StalaTex >

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife