Pasi Härkönen ny administrerende direktør i Stala

Pasi Härkönen starter som administrerende direktør i Stala Oy fra 01.10.2021. Härkönen har lang erfaring i bedriftens tjeneste, sist som fabrikksjef. Nåværende administrerende direktør, Pasi Kallio slutter i selskapet etter eget ønske.

Pasi Härkönen aloittaa Stala Oyn toimitusjohtajana 1.10.2021. Pasi Kallio jättää yrityksen luottavaisena hyviin käsiin.jpg
Pasi Härkönen (til venstre) starter som administrerende direktør i Stala Oy fra 01.10.2021. Pasi Kallio (til høyre) etterlater bedriften trygt i gode hender.

I de siste årene har Stala utviklet produktsortimentet sitt og skapt nye innovative løsninger for hjemmeinnredning. Bedriften har en ekstra sterk markedsposisjon i Norden og er lederen på markedet i hjemlandet, men det største vekstpotensialet ligger på det internasjonale markedet. Design, funksjonalitet og kvalitet har alltid vært en rettesnor for Stala, og dette preger både produktene, kundeforholdene og virksomheten i bedriften. På fabrikken i Lahti blir det produsert produkter utstyrt med Design from Finland- og Nøkkelflagg-merkene på en bærekraftig måte. I fjor fikk Stala den internasjonalt verdsatte prisen Green GOOD DESIGN 2021 får sine stålflater med StalaTex™-mønsteret.

Stala får en kjent administrerende direktør i Härkönen  

Pasi Härkönen er fabrikksjef i Stala, og han har jobbet i Stala siden slutten av 90-tallet. Härkönen har hatt forskjellige oppgaver i bedriften, og han har hatt ansvaret for utviklingen av teknologien og produktene i over ti år.

- For meg er den en stor ære å motta stillingen som administrerende direktør i Stala. Stala har vært en del av meg og livet mitt i flere tiår allerede, og bedriften er som mitt andre hjem. Jeg har fått vokse fagmessig sammen med Stala, og nå er det veldig moro å starte som administrerende direktør i bedriften. Våre engasjerte og dyktige medarbeidere er egentlig den viktigste faktoren for suksessen vår, og stolt vil vi fortsette veksthistorien vår sammen med dette enestående teamet. For meg er Stala som en familie, og ikke bare en bedrift. Bærekraftig utvikling har vært en av våre viktigste verdier flere tiår allerede, og vi vil også fortsette på samme måte i fremtiden, forteller Stalas nye administrerende direktør, Pasi Härkönen.

Stalas nåværende administrerende direktør, Pasi Kallio, slutter i selskapet den 30.09.2021 etter eget ønske.

- Jeg har vært med på å lede Stalas forretningsmessige utvikling i godt over åtte år nå, og jeg kan konstatere at i tillegg til flere andre rekorder ligger både bekjentheten, kundetilfredsheten, lønnsomheten og salget som helhet på rekordnivå. På dette tidspunktet utvikler salget seg med et tosifret veksttall, og nå føler jeg at jeg har gjennomført min oppgave i Stala Oy og trygt kan la andre ta mer ansvar og føre Stalas suksesshistorie videre. Jeg vet at jeg overlater Stala i gode hender, sier nåværende administrerende direktør i Stala, Pasi Kallio.

Mer informasjon

Pasi Kallio, administrerende direktør frem til 30.09.2021, Stala Oy, tlf +358 44 750 8444, pasi.kallio@stala.com

Pasi Härkönen, administrerende direktør fra 01.10.2021, Stala Oy, tlf. +358 40 093 4119, pasi.harkonen@stala.com

Anne Kanervo, markedsføringssjef, Stala Oy, tlf. +358 40 652 6165, anne.kanervo@stala.com

 

Stala Oy er en finsk designbedrift som planlegger, produserer og markedsfører innovative løsninger for de funksjonelle rommene i hjemmet. Området for vår kjernekompetanse er kombinasjon av rustfritt stål, finsk design og praktiske løsninger. Vi produserer produkter med Nøkkelflagg- og Design from Finland-merkene på fabrikken vår i Lahti. De rustfrie stålflatene med StalaTex™-mønsteret har mottatt den internasjonalt verdsatte prisen Green GOOD DESIGN 2021 Award. Fra september 2020 har Stala vært en del av Kovinoplastika Lož Group. www.stala.no

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife