Nye vannlåser till Stalas kjøkkenvasker

Den finskutviklede vannlåsen Smartloc gjør installasjonen lettere

Vi har innlemmet de nye Smartloc-vannlåsene i produksjonen vår. Den finske bedriften Prevexs vannlås er, akkurat som navnet antyder, riktig så smart. De er ekstra installasjons- og brukervennlige takket være sine nye egenskaper.

Vannlåsene byttes gradvis ut i de nye Smartloc-modellene i takt med kundeleveransene fra lageret vårt. De fleste av produktene våre sendes allerede nå ut med den nye vannlåsen. Endringen gjelder samtlige av Stalas vasker og oppvaskbenker, bortsett fra Tailor-Made-produktene.

Stala-vesilukko-vattenlas-siphon-VK1-1-web.jpg
Den nye vannlåsen Smartloc til en vask med kurvbunnventil
(Stalas produktkode VK1-1)

Raskere installasjon

Siden vannlåsen alt er satt sammen, er det ekstra lett å installere Smartloc-vannlåsen i vasker og oppvaskbenker. Det lille grønne verktøyet som leveres sammen med vannlåsen gjør installasjonen lettere, og har en egen plass reservert til seg inntil låsen. Her kan verktøyet oppbevares til fremtidige rengjøringer.

Smartloc tar enda mindre plass i oppvaskbenkens skap, fordi vannlåsen kan installeres inntil skapets bakre vegg, og også kan festes i den ved hjelp av den medfølgende skruen. Nå blir det også mulig å koble sammen flere vannlåser, i tilfelle samme benkeplate inneholder flere kjøkkenvasker.

Rengjøringen av vannlåsen blir enklere

Når en kjøkkenvask brukes, samler det seg etter hvert organisk smuss i vannlåsen. Smartloc er utviklet for å være enda mer brukervennlig, ettersom overløpet renner lettere enn tidligere. Røret er dessuten formet slik at det samler så lite smuss som mulig. Selve låsdelen er lett å rengjøre, takket være det medfølgende verktøyet.

Stala-Smartloc-ylivuoto-uutinen.jpg
Det jevne røret til overløpet gjør at vannet renner lettere. Røret er dessuten lettere å holde rent.

Installasjons- og rengjøringsveiledninger på video

Se installasjonsveiledningene for nye Smartloc og funksjonsprinsippene for den nye vannlåsen i vår YouTube-video!

Vannlåsens vedlikeholds- og rengjøringsveiledninger er til god hjelp når du må rengjøre en skitten og tett vannlås.

Se også vannlåsens målangivelser for oppvaskbenkskap. I tabellen kan du se hvor mye plass vannlåsen krever av hver vask- og oppvaskbenkmodell. Spesifikasjonen er særlig nyttig dersom du har lite plass og eksempelvis ønsker å installere en viss type avfallsvogn i skapet.

Kontakt vår tekniske brukerstøtte ved behov.

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife