Nå er det mer enn maten som frister på kjøkkenet

Partnerskapet til Stala og Alveus tar et stort skritt fremover den 1. oktober 2021. På denne dagen intensiverer de to merkene samarbeidet sitt ved å tilby kundene hverandres produkter.

Alveus_uutinen_600x360px.jpg

I mer enn 50 år har Stala og Alveus produsert kjøkkenvasker og -utstyr av toppkvalitet. Stala har fokusert på skandinavisk design og funksjonalitet, mens Alveus er en vinner innen middelhavsinspirerte former med et attraktivt utseende.

“Hvert merke er sterkt på egen hånd, men sammen er vi enda mye sterkere”, sier Stala CEO, Pasi Härkönen. “Sammen har vi mer enn 100 års erfaring med å utvikle de beste løsningene. Menneskene som bruker produktene våre står i sentrum for alt vi gjør. Nå vil vi kunne tilby dem enda bedre og flere løsninger.”

Større produktutvalg

Det tettere samarbeidet til Stala og Alveus er en naturlig videreføring av partnerskapet som startet for ett år siden. Eieren til Alveus-merket, Kovinoplastika Lož Group, kjøpte Stala i september 2020. De to merkene kompletterer hverandre perfekt, for selv om de delvis er like, har de likevel hadde ulike designfilosofier og kjernemarkeder.

“Nå vil kundene våre få et større produktutvalg og nye materialer,” fremholder Härkönen. “Stala er for eksempel ledende innen rustfritt stål, mens Alveus har ulike materialer i spektakulære farger. Hvis du vil endre kjøkkenet ditt, kan du gjøre det på en måte som gir hver enkel del av rommet en unik stil og funksjon. Og som selvfølgelig alltid ser flott ut.”

Stala har spesialisert seg på å lage benkeplater, kjøkkenvasker, veggpaneler og postkasser av rustfritt stål. Selskapet har også utviklet StalaTex, mønstrede overflater i rustfritt stål for benkeplater og dekkende paneler. Alveus er berømt for sine vasker, kjøkkenkraner og tilbehør. De bruker både rustfritt stål og innovative løsninger som herdet glass og komposittmaterialer. Overflatene i Alveus’ Monarch-kolleksjon er i farget rustfritt stål, i nyansene gold, copper, anthracite eller bronze.

Bedre service

Partnerskapet til Alveus og Stala vil føre til mer enn bare flere produkter. Begge merkene legger vekt på bærekraft i produksjonen. Ved å utveksle beste praksis kan begge parter forbedre bærekraftsarbeidet sitt. Kundene vil også få bedre og raskere service.

“Dette markerer starten på vår felles fremtid,” sier Härkönen. “Ved å kombinere elementene til begge merkene våre blir vi sterkere sammen. Ved å tilby de beste produktene og servicen håper vi å bli et av de tre ledende merkene i bransjen i Europa.”

På nettstedet vårt, www.stala.no,kan du finne ut mer om hvordan Stala og Alveus kan gjøre kjøkkenet ditt enda bedre.

 

Om Stala

Stala Oy er et finsk selskap som designer, produserer og markedsfører innovative, funksjonelle løsninger til alle hjem. Selskapets kjernekompetanse ligger i å kombinere rustfritt stål, finsk design og praktiske funksjoner. På vår fabrikk i Lahti fremstiller vi produkter som har fått tildelt det finske nøkkelflaggmerket og Design for Finland-merket. De mønstrede StalaTex™-overflatene i rustfritt stål har fått den internasjonalt anerkjente prisen Green GOOD DESIGN 2021. Siden september 2020 har Stala vært del av Kovinoplastika Lož Group. www.stala.no

Om Alveus

Alveus’ merkeprodukter er laget for både moderne og klassiske kjøkken. De fremstilles med høyeste kvalitet og siste nytt innen materialer som muliggjør enkelt og miljøvennlig vedlikehold. Et enormt stort og variert produktutvalg, forskjellige farger og materialer gir deg full frihet til å uttrykke deg, sette ditt eget preg på kjøkkenet og gjøre det unikt og perfekt for deg.

Vi inngår aldri kompromisser når det gjelder innovasjon og kvaliteten på materialer og produksjon, og vi er stadig på leting etter nye løsninger som kan gjøre produktene enda mer brukervennlige og funksjonelle. Dette har gjort Alveus’ vasker til produkter med banebrytende design og en kvalitet som på mange måter overgår lignende produkter på markedet.

Vasker, kraner og andre produkter fra Alveus er tilgjengelige på de fleste europeiske markeder. https://alveus.si/en

Les mer:

> Stronger together

 

Alle nyheter

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife