StalaTex

Verdens prisvinnende StalaTex™ gir liv til rustfrie overflater

Stalas nye, unike materiale StalaTex™ løfter kjøkkenets benkeplater, oppvaskbenker og veggplater til et helt nytt nivå. StalaTex kombinerer det rustfrie stålets uslåelige egenskaper med vakre overflatemønstre til innredningen. Et velkjent og trygt materiale trer frem i et nytt, varmt lys og byr på nytt liv til kjøkkenet.

European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies og The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design har tildelt StalaTex™ prisen GREEN GOOD DESIGN® 2021, en av verdens mest anerkjente designpriser. GREEN GOOD DESIGN er en pris som identifiserer og vektlegger de viktigste nye internasjonale produktene som er ledende i den globale utviklingen og har en design som både er bærekraftig og oppfyller de aller høyeste miljøstandardene.

StalaTex™ blir til ved hjelp av moderne og miljøvennlig laserteknologi. Inspirasjonen til mønstrene stammer fra naturen, og passer utmerket i nordiske hjem. I sin nye form er det rustfrie stålet ikke bare slitesterkt – det blir også lagt merke til. Faktisk blir det litt av et blikkfang.

Stala-StalaTex-loft-keittiö-työtaso-taustalevy-Savi-loft-kök-stänkpanel-diskbänk-Lerjord-900x600.jpg
StalaTex passer ikke bare som materiale i benkeplater og oppvaskbenker, men også som sprutplater og dekkplater til kjøkkeninnredningen. Bildet viser mønsteret «Leirjord».


Collection Harri Koskinen

Det første StalaTex-sortimentet er det designeren Harri Koskinen som står bak. Sortimentet omfatter hele åtte ulike mønster, slik at alle enkelt kan finne sin egen favoritt. Harri Koskinen beskriver formgivningsprosessen slik:

Harri-Koskinen-900x600.jpg

«Mer varme og trivsel i hjemmet – det er det alt handler om. Nysgjerrigheten på nye teknikker tente en gnist og satte i gang planleggingen. Mønsteret henter dyp inspirasjon fra naturen, geometrien og ulike assosiasjoner, noe som er mulig å se i det ferdige sortimentet. Overflatene avgir en viss form for intimitet og menneskelighet, og det er mulig å kjenne små variasjoner i strukturen», oppsummerer Koskinen.

Stala_StalaTex_Collection_Harri_Koskinen_2019_900px.jpg
Leirjord - Fiskebein - Løv - Strek -
Vokskake - Granbar - Fjell - Isflak

Mønsteret i Collection Harri Koskinen er utarbeidet for hånd og overført til overflaten av det rustfrie stålet ved hjelp av laserteknologi. Det slites ikke ned og blekner ikke ved bruk, og skjuler dessuten både riper og flekker i overflaten.

StalaTex benkeplater, oppvaskbenker og sprutbeskyttelse

StalaTex som materiale er tilgjengelig til Seven-seriens oppvaskbenker og rustfrie benkeplater. Velg hvilket mønster du vil ha, og kombiner det med den kjøkkenvasken du ønsker. StalaTex passer også utmerket som sprutbeskyttelse på veggen mellom benkeplaten og overskapene, eller som dekkside på enden av skapraden, eller hvorfor ikke som gulvsokkel?

Stala-StalaTex-H-Seven-työtaso-köksbänk-worktop-900x600.jpg
StalaTex kan også fås med komfyråpning. Bildet viser mønsteret «Fiskebein».

Design from Finland

StalaTex-produktene fremstilles på vår moderne fabrikken i Lahtis, Finland og har kort leveringstid. Med det nye planleggingsprogrammet vårt, Stala Designer, kan du enkelt planlegge din egen benkeplate, oppvaskbenk eller sprutbeskyttelse. Si ja til et vakrere kjøkken – si ja til livet!


LES MER:
Tips til å velge og kombinere StalaTex-mønster >

StalaTex inspirasjon til mange forskjellige kjøkkendesign >

Hvordan er rustfritt stål som materiale? >

PRØV VÅRT NYE PLANLEGGINGSPROGRAM >

Følg oss på sosiale medier

#stainlessforlife