Med den nye Wood Rack-produktserien av vedstativer kan du oppbevare og bære ved i stil

7.3.2016

Stala lanserer Wood Rack, en ny serie av produkter for ved. Wood Rack-produktene er designet i samarbeid med Pentagon Design og utgjør en elegant del av interiøret i hus hvor ved brukes og oppbevares. Den finske arbeiderforeningens Avainklubi og dens medlemmer har også tatt del i produktutviklingen.

Stala Wood Rack 120
 
Wood Rack-produktserien består av tre ulike vedstativer, hvert av dem med forskjellig formål. De frakter veden på praktisk vis dit den trengs – nær peisen.  Den raffinerte designen og beleiligheten går hånd i hånd i Wood Rack-serien – akkurat som med andre Stala-produkter.

Stala Wood Rack 360

«Utgangspunktet for Stala-produkter er alltid beleilighet og funksjonalitet. Med Wood Rack ønsket vi å skape en løsning for å håndtere og oppbevare ved i hjem og på hytter», sier Jari Peltonen, Stalas kategorileder.Wood Rack produktfamilj
Wood Rack-serien inkluderer et stort vedstativ med et værbestandig overtrekk for oppbevaring utendørs, et praktisk mindre stativ for å bære ved og et elegant stativ til innendørs oppbevaring. Stativene som er tiltenkt innendørs bruk, kan også brukes som de er for å pynte opp i hjemmet.
 
Se Wood Rack-videoen: